Cihad ruhu alındı

Cihad ruhu alındı

AGD'nin bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, "Hassasiyetlerimiz kayboldu. Domuz eti, çıplaklık toplumda kanıksandı. İçimizden cihad ruhu alındı" dedi

Anadolu Gençlik Derneği'nin bayramlaşma programı bayramın ilk günü dernek binasında gerçekleştirildi. Programa Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı M.Ali Korkmaz, Bölge Başkanı Bahri Kırışık, İl Başkanı Mehmet Parlak, ilçe başkanları ve dernek üyeleri, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, Eski İl Müfettişi İbrahim Erkan katıldı. Kur'an tilavetinin ardından programda konuşan Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Mehmet Parlak, "Suriye, Irak, Yemen, Kudüs ve dünyanın her yerindeki kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum" diyerek sözlerine başladı. Bayramda en çok gençler ve çocukların sevdiğinin altını çizen Parlak, "Biz Hedef kitlesi gençler ve çocuklar olan bir teşkilatız. Sağlam bir neslin oluşması için gayret ediyoruz. Yaz boyunca yaz etkinliklerinin gerçekleştireceğiz. Gençlere ve çocuklara sahip çıkacağız. 1975'ten beri aynı doğrultuda çalışıyor aynı şeyleri söylüyoruz. Sözlerimizin arkasındayız" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, yaptığı konuşmada bayramın ülkemizde ve dünyadaki Müslümanların şuurlanmasına vesile olmasını diledi. İslam aleminin ciddi bir sıkıntı içinde olduğunu ifade eden Yalman, “Bu sıkıntıdan kurtuluş kendimizden geçiyor. Her ne kadar koştursak ve gayret etsek de birtakım eksiklerimiz olabilir. Fakat dinimizden taviz vermedik. Milli Görüş olarak İslam alemi aleyhinde hiçbir şeye evet demedik. Yanlışları dile getirdiğiniz zaman hassasiyetler kaybolduğu için zorlanıyoruz. Domuz eti, çıplaklık toplumda kanıksandı. İçimizden cihad ruhu alındı" dedi. İsrail ile yapılan anlaşmanın ‘ahım şahım’ lanse edildiğini ifade eden Yalman konuşmasına şöyle devam etti: “Ashdod  limanından yardımlar zaten yapılıyordu. Peki ne oldu?  10 şehidimizin kanı 20 milyon dolar mı etti? Bu kabul edilemez. Yapılan anlaşma ile İsrail'in zulmü, abluka kabul edilmiş oldu. Gazze'nin İsrail toprağı olduğu kabul edildi. Filistinlilerin hakkı olan doğal gazın İsrail'in olduğu tescil edilmiş oldu.  Anlaşmadan önce İsrail'e ambargo olduğu söyleniyordu, bakıyoruz İsrail ile ticaret kat kat artmış. Maalesef yürütülen çalışmalar İslam aleminin aleyhine. Atılan adım,  yapılan iş kime yarıyor buna bakmak lazım. Bu anlaşma İslam alemine yaramıyor. Bu yanlışları Müslümanlara anlatmamız lazım." Dernek üyeleri ve misafirler daha sonra bayramlaştı.

HALİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.