Çiftbaşlı Kartal’ın 100. yıl  kutlamalar başlıyor

Çiftbaşlı Kartal’ın 100. yıl  kutlamalar başlıyor

Konyaspor’un 100. yıl kutlamaları bugün yapılacak gala gecesi ve 100. yıl Marşının tanıtımı ile başlayacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarının bir asrı devirmenin gururunu yaşayacak 

Süper Ligde 21. sezonunu geçiren Konyaspor 100. yaşını bugünden itibaren resmen kutlamaya başlayacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarının bir asrı devirmenin gururunu yaşayacak. 

100 yılı geride bırakacak olan Anadolu Kartalı Avrupa Kupaları, Türkiye Kupası ve Süper Kupa başarısına bu sezonda da Şampiyonlar Ligi başarısını eklemek istiyor. 

100. YIL MARŞI BUGÜN TANITILACAK 

Konyaspor Kulübü, taraftarın merakla beklediği 100. yıl marşını bugün  tanıtacak.  Yeşil-beyazlı camia Dedeman Otel'de yapacağı 100. yıl kutlamalarının galasında 100. yıl marşı da tanıtılacak. Konyaspor , 100. yıl organizasyonları çerçevesinde Haziran ayına kadar çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Büyük katılımın beklendiği gala gecesine Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katılacak. Gala gecesinde Enbe Orkestrası da konser verecek. 

BAŞKAN VE YÖNETİMDEN 2 BİN 300 FORMA SÖZÜ 

Bu sezon Süper Lig’de fırtına gibi esen ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Lig’ine katılmayı hedefleyen Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen, 100.yıl etkinlikleri kapsamında taraftarlara 2300 forma hediye edecek.

Resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri çeken Başkan Özgökçen, attığı twitin altına yorum 100 taraftara forma hediye edeceğini ifade etti. Yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma Başkan Fatih Özgökçen sessiz kalmadı ve 23 kişilik yönetim kurulu üyelerini de dahil ederek bu rakamı 2300’e çıkarttı.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.