Çiçek Turizm, Isuzu Novo ile güçlendi

Çiçek Turizm, Isuzu Novo ile güçlendi

Çiçek Turizm, filosunu yeni Novolarla güçlendirdi. Anadolu Isuzunun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı Novo otobüsler düzenlenen törenle Çiçek Turizme teslim edildi

Çiçek Turizm, filosunu yeni Novo’larla güçlendirdi. Anadolu Isuzu’nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı Novo otobüsler düzenlenen törenle Çiçek Turizm’e teslim edildi.

Törene Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Satış sonrası Hizmetler Müdürü Arif Özer, Çelik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, Çiçek Turizm Genel Müdürü Okay Tınkır ve yetkililer katıldı.
Törende konuşan Fatih Tamay, turizm taşımacılığında rakip tanımadıklarını belirterek şunları söyledi: “Çağdaş, kaliteli, ekonomik ve çevreci özellikleriyle Novo otobüsler rakiplerinden çok farklı. Sektörde beliren yeni ihtiyaç ve standartlar göz önüne alınarak tasarlanan Novo otobüsler, boyutları, alt yapısı ve donanımı ile turizm sektörünün ihtiyaçlarına cevap veriyor. Özellikle yakıt ekonomisi ve yüksek performansı ile büyük ilgi gören Novo’lar turizm sektörü için biçilmiş kaftandır.”
Çiçek Turizm Genel Müdürü Okay Tınkır da yaptığı konuşmada, bundan 40 yıl önce Konya’da mütevazı imkanları ile taşımacılık hizmetine başladıklarını belirtti. “Çiçek Turizm, yıllardır yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlarla Türkiye’de sektöründe örnek bir kuruluş olmuştur” diyen Tınkır şöyle konuştu: “Çiçek Turizm ile yolculuk yapmak bir güvendir. Bu güvenin ve kalitenin ispatı ise almış olduğumuz TSE ve ISO 9001:2008 kalite belgeleri ile müşteri memnuniyetlerinden aldığımız yüzlerce referanstır. Çiçek Turizm olarak her yıl sektörümüzdeki yenilikleri takip etmekteyiz. Son model ve konforlu araçlarla filomuzu genişletmekteyiz. 2012’ye de Çiçek Turizm olarak yeni yatırımlarla giriyoruz. Yenilikçi vizyonuyla küçük otobüs segmentinde her zaman ilklere imza atmış olan Anadolu Isuzu ile anlaşarak 7 adet Isuzu Nova araçlarımızı bugün filomuza dahil etmiş bulunmaktayız. Bu araçların en büyük özelliği, Anadolu Isuzu’nun 2012 modellerinde uyguladığı, ‘Okul Taşıt Paketi’ ilk olarak firmamıza kazandırılarak pazara sunulmuştur. Donanım ve konfor olanakları açısından gerek eski modelleri gerekse rakiplerini geride bırakan Isuzu Novo modelleri ile müşterilerimize hizmet etmek bizleri son derece mutlu edecektir.”
Son olarak söz alan Çelik Oto Yönetim Kurulu Başkanı ve Isuzu Konya Bölge Bayisi Mehmet Çelik ise, “Bizim için müşteri ve satış sonrası destek çok önemli. Başarımızı buna borçluyuz. Müşteri olmazsa olmazımız. Hem Anadolu Isuzu, hem de Konya’mızın çiçek gibi firması Çiçek Turizm ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.