Çiçek Makine IPARD desteği kazandı

Çiçek Makine IPARD desteği kazandı

IPARD programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından sağlanan hibe desteğinden yararlanmak için başvuru yapan Konya İli Damızlık Ve Sığır Yetişricileri Birliği ( DSYB ) Konya İli

IPARD programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından sağlanan hibe desteğinden yararlanmak için başvuru yapan Konya İli Damızlık Ve Sığır Yetişricileri Birliği ( DSYB ) Konya İli Ereğli İlçesine yapılacak olan Kesimhane Projesi için, mezbaha sistemleri üreticisi Çiçek Makina Mezbahane Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ile makine ekipman sözleşme imzaladı.

DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Edip Yılmaz, Diğer Dsyb Yönetimi : Mehmet Tartan,: Kasım Üstün, Proje Koordinatörü : Mustafa Ülkü, Çiçek Makine Yönetim Kurulu Başkanlı : Mustafa Çiçek ve Genel Müdür Ekrem Çiçek katıldı. Sözleşme sonrası bilgi veren Çiçek Makine Gelen Müdür’ ü Ekrem Çiçek başarılı bir projelendirme dönemi geçirdiklerini Dsyb başta olmaz üzere 2 projelerinin daha olduğunu, Konya’ mıza yakışır bir tesis olması için elimizden geleni fazlasıyla yapacaklarını ve güçlü referanslarına bir yenisini daha eklemenin gururu içerisinde olduklarını söyledi Dsyb Yönetim kurulu Başkanımız Edip Yılmaz ve Yönetimine Şahsım ve Firmamız adına Teşekkür ederim. Türkiye geleninde 150’ yi aşkın Özel Kuruluş, 48 Adet Belde belediye Kesimhanesi, 60 adet Kurban Kesim Ünitesi projelendirip ülkemize milli servet kazandırdıklarını söyleyen Ekrem Çiçek bu tesislerin 30 Adetinin Konya genelinde kurban bayramı döneminde hizmet vermektedir dedi 2020 yılı kurban bayramı için hazırlıklarının devam ettiğini 6 adet yeni kurban kesim sisteminin bayrama yetiştirilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi. Pandemi sebeli ile vatandaşların kurban kesim tesislerine yönelmesini ve sıralı sistemde kurbanlarını kestirmesi tavsiyesinde bulundu.

MUSTAFA ÜNÜVAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.