Chp’li Öztrak’tan, Barbaros Şansal’a Cevap

Chp’li Öztrak’tan, Barbaros Şansal’a Cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Modacı Barbaros Şansal’ın palalı saldırının arkasında CHP’nin olduğu iddiasına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Modacı Barbaros Şansal’ın palalı saldırının arkasında CHP’nin olduğu iddiasına tepki gösterdi. Öztrak, “Kimse CHP’yi terörle ilişkilendiremez, hele hele iktidarın kalkıp partimizi terörle ilişkilendirmeye cüret etmesi, sağlıklı bir demokrasinin ana unsurlarından olan Ana Muhalefet Partisi'ne dahi tahammülünün kalmadığını göstermektedir.” dedi.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Modacı Barbaros Şansal’ın Gezi eylemlerinde Palalı saldırının ardında CHP olduğu iddiasına cevap veren Öztrak, “Bu iktidar bu ülkenin hassasiyetlerini alıp, işine geldiği gibi tüm kesimlerin sesini kesmeye çalışıyor. Aslında Suriye sınırına açtığı kampların ve yardım olarak verdiği paraların bir kısmının ciğer sökenlere, kalp yiyenlere gittiği anlaşılan bu iktidar, maalesef demokrasinin normal mekanizmalarını dahi kendisine karşı çıkılınca hazmedemiyor. Ana Muhalefet Partisi hakkında hikayeler uydurmaya çalışıyor. Ben bunu bu kapsamda görüyorum. Kimse CHP’yi terörle ilişkilendiremez, hele hele iktidarın kalkıp Ana Muhalefet Partisi'ni terörle ilişkilendirmeye cüret etmesi, sağlıklı bir demokrasinin ana unsurlarından olan Ana Muhalefet Partisi'ne dahi tahammülünün kalmadığını göstermektedir. Tüm vatandaşlarımızı olan bitenleri akıl süzgecinden defalarca geçirmeye çağırıyorum. Sosyal medyanın yakından izlenmesi gerekiyor. Yaşı ilerlemiş vatandaşlarımız torunlarından rica etsin. ‘Bu Başbakan bir şey söylüyor ama senin bilgisayarda neler yazıyor, anlat oğlum, anlat kızım desinler. Onları da öğrendikten sonra olan biteni değerlendirsinler.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.