Chp'li Meclis Üyesi: Vatandaş Can, Belediye İnşaat Derdinde

Chp'li Meclis Üyesi: Vatandaş Can, Belediye İnşaat Derdinde

Çökme yaşanan Üsküdar Belediyesi'nin çok amaçlı binasındaki çalışmalar yeniden başladı. Olay yerinde inceleme yapan CHP İstanbul İl Meclis Üyesi Nezih Küçükerdem, vatandaşlar sokaktayken çalışmanın başlamasına tepki gösterdi. Çökme...

Çökme yaşanan Üsküdar Belediyesi'nin çok amaçlı binasındaki çalışmalar yeniden başladı. Olay yerinde inceleme yapan CHP İstanbul İl Meclis Üyesi Nezih Küçükerdem, vatandaşlar sokaktayken çalışmanın başlamasına tepki gösterdi.

Çökme sonrası evleri yıkılan ve evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar başlarını sokacak bir yer arıyor. Bu arada, gerekli incelemelerin ardından inşaata çalışmalara yeniden başlandı. Bu duruma CHP İstanbul İl Meclis Üyesi Nezih Küçükerdem tepki gösterdi. Küçükerdem, “Şurada insanlar can derdinde, orada belediye inşaat derdinde. Belediyenin tüm hızıyla buradaki vatandaşlara çare araması gerekirken, inşaatın üzerinde çalışma var. Bu buradaki insanlara ayıp.” dedi.

Öte yandan, kameraların kayıtta olduğu yaşanan toprak kayması saniye saniye kaydedildi. Toprak kayması kısa süreli paniğe neden oldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.