CHPli kadınlar, kahvaltıda buluştu

CHPli kadınlar, kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya İl Kadın kollarının Meram Yeni Yol Konakları Sosyal tesislerinde düzenlediği motivasyon kahvaltısında partili ve partili olmayan kadınlar bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya İl Kadın kollarının Meram Yeni Yol Konakları Sosyal tesislerinde düzenlediği motivasyon kahvaltısında partili ve partili olmayan kadınlar bir araya geldi. Motivasyon Kahvaltısına CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sabiha Akın ve üyeleri, Kadından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rezzan Tozoğlu, il yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu İlçe Kadınlar Kolu Başkanı Zeynep Özsoy, Karatay İlçe Kadınlar Kolu Başkanı Melek Ödünçveren, Meram İlçe Kadınlar Kolu Yöneticileri ve üyelerinin yanı sıra kadınlar katıldı. 
CHP Konya Kadın Kolları Başkanı Sahiba Akın, birlikteliğin güçlenmesi amacıyla böyle bir kahvaltı düzenlediklerini dile getirerek, “Yüce Düşünür Hz. Mevlana’nın ‘Sevgide deniz gibi ol, Dürüstlük ve arkadaşlıkta akarsu gibi ol, Hataları örtmede gece gibi ol, Tevazuda toprak gibi ol’ dediği gibi birlikteliğin sağlıklı olarak sürdürülebilmesi için bu sözleri yalnızca dudaklarımız söylememeli, önemli olan gönülden ifade edebilmesi ve herkesin kendini sorgulamasıdır. Yani birlik ve beraberliğimizin güçlenmesidir” dedi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.