Chp'li Eski Belediye Başkanı, Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Chp'li Eski Belediye Başkanı, Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Daha önce 40 yıldır üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden eski Hatay Erzin Belediye Başkanı Mehmet Güven, AK Parti'den aday adayı oldu.

Daha önce 40 yıldır üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden eski Hatay Erzin Belediye Başkanı Mehmet Güven, AK Parti'den aday adayı oldu. Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile Şükrüpaşa Mahallesi Şükrüpaşa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti ilçe binasına gelen Mehmet Güven, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

1989–1994-1999–2004–2009 yılları arasında üç dönem Cumhuriyet Halk Partisi'nden Erzin Belediye Başkanlığı yapan ve partisinden üç yıl önce istifa eden Mehmet Güven, aktif siyasete geri dönüyor. Uzun yıllar Erzin siyasetine yaptığı hizmetlerle yön veren Mehmet Güven, AK Parti'den belediye başkan adayı olmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz hafta Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le Ankara'da makamında görüşerek, projelerini anlatan Güven, bugün öğle saatlerinde Erzin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile parti binasına gelen Mehmet Güveni İlçe Başkanı Abdullah Yakar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 40 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu hatırlatan Güven,’’Allah ömür verdiği müddetçe bundan sonraki siyasi hayatımı AK Parti teşkilatı içerisinde devam edeceğim. Genel merkez beni aday yapar veya yapmaz. Memleketimiz için hayırlısı olsun. Ben aday olmasam da aday olacak arkadaşımızın maddi manevi arkasındayım. Aday adayı olduğumu buradan açıklıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.’’ dedi.

Ülkemizin barışa ve sükunete ihtiyacı olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yakar da şartları tutan her vatandaşın partilerinden aday adayı olabileceğini söyledi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.