CHP’den gazetemize ziyaret

CHP’den gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İmdat Şen , Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Sarımehmetoğlu, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Hasan Kahveci, Meram Belediye Başkan Adayı Dursun Sabuncu, Karatay Belediye Başkan Adayı İhsan Bağcı, Selçuklu il Ge

Seçim çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyleyen İl Başkanı Şen, yerel seçimlerde yüksek bir oy oranı alacaklarını belirtti. Seçimlerin demokratik yarış olduğunu kaydeden Şen, bütün partilerde görev alan vatandaşların hizmette bulunduğunu kaydetti. Şen, CHP’nin Türkiye’nin en köklü partisi olduğunu vurguladı. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Sarımehmetoğlu da, 80 yıldır emperyalizme karşı durduklarını, parti olarak ülkenin bağımsızlığını koruma uğruna mücadelelerinin süreceğini dile getirdi.

Selçuklu Belediye Başkan Adayı Hasan Kahveci, ilçede değişiklik yapmak zamanı geldiğini bu değişiminde kendi partileriyle olacağını kaydetti. Karatay Belediye Başkan Adayı İhsan Bağcı ise, “Konya’nın en fakir ilçesi olan Karatay’ın kara bahtını değiştireceğini ifade etti. Meram’ı turizm ve cazibe merkezi haline getireceğini dile getiren Meram Belediye Başkan Adayı Dursun Sabuncu, “Meram da hava kirliliğine son vereceğiz. Yalanı, talanı ve rantçılığı önleyeceğiz” dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı da, seçimlerin demokratik olgunluk ortamında geçmesi temennisinde bulundu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.