CHP'den 'Doğru içki seçin' uyarısı

CHP'den 'Doğru içki seçin' uyarısı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partili kadınlara yönelik çalışmalarına hız veren CHP Kadın Kolları, evlere şenlik bir "el kitabı" hazırladı

CHP zihniyeti her fırsatta kendisini ortaya koyuyor. CHP Kadın Kolları tarafından parti teşkilatındaki kadınlara siyaset yaparken uyacakları kuralları öğretmek üzere genel merkez tarafından hazırlanan "Partili Kadının El Kitabı" isimli çalışmada birbirinden tuhaf öneriler dile getirildi.

DOĞRU İÇKİYİ SEÇİN

Akit’ten Furkan Altınok’un haberine göre, kitapta, parti faaliyetlerinde kokteyl ve yemek organizasyonlarının çok önemli olduğu vurgulanarak, bu tip etkinliklerle ilişkin bilgi verildi. Kitapta, "Eğer bir kokteyl veya yemek düzenliyorsak bunun mükemmel olmasını sağlamalıyız. Hedefimizi iyi belirlemeliyiz. Yemeğimize kimler, kaç kişi katılacak doğru tahminlerle belirlemeliyiz. İkram edilecek içkiler neler olacaktır doğru belirlemeliyiz" denildi.

MÜZİSYEN PARTİLİLER BULUN

CHP'nin etkinliklerinde müziğin yer tutmasının, özellikle gençlerin ilgisini çekebilmek açsından önemli olduğu kaydedilen kitapta, parti teşkilatlarında müziğe yeteneği olan kişilerin bulunmasına önem verilmesi istenerek, "Böyle yetenekli arkadaşlarımızdan, yakınlarımızdan yararlanmalıyız" ifadesi kullanıldı.

YENİ AKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.