Chp İzmir İl Başkanı Engin: Aziz Kocaoğlu’nun Şansı Hala Yüksek

Chp İzmir İl Başkanı Engin: Aziz Kocaoğlu’nun Şansı Hala Yüksek

İzmir Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı’na (KONVAK) seçilen Mehmet Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Aziz Kocaoğlu’nun, İzmir Büyükşehir belediye başkan adaylığında şansının hala yüksek olduğunu a.

İzmir Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı’na (KONVAK) seçilen Mehmet Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Aziz Kocaoğlu’nun, İzmir Büyükşehir belediye başkan adaylığında şansının hala yüksek olduğunu ama siyasette her zaman her şeyin değişebileceğini söyledi.

KONVAK’ın toplantısında üyelere hitap eden Ali Engin, CHP’de İzmir Büyükşehir belediye başkan adayının kim olacağına yönelik bir soruya verdiği cevapta, Aziz Kocaoğlu’nun adaylıkta şansının hala yüksek olduğunu ancak siyasette her zaman her şeyin değişebileceği mesajını verdi. Engin, “Ama kim olursa olsun. İzmir bir yola girmiştir. Kıyı tasarımı bitmiş. Kim gelirse gelsin kıyıyı yapmak zorunda. Kent yenileme planları yoluna girdi. İzmir’in hedefleri toparlanıyor.” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Engin, donanımlı ve istekli adayların, meclis ve belediye başkan adaylıklarında değerlendirilebileceği mesajı verdi. KONVAK Başkanı Mehmet Aydoğan da “Sayın il başkanı açık çek verdi. İçinde değer olan arkadaşlar gelsin, başımız üstünde yeri var diyor. AK Parti duyacak, onlar gelecek. MHP haber gönderiyor. Artık Konyalı hemşehrilerimizin istedikleri partide şehre değer katmaları gerekiyor.” dedi.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.