CHP İl yönetimi gazetemizi ziyaret etti

CHP İl yönetimi gazetemizi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Diş Hekimi Cumhur Koyuncu ve beraberindeki heyet gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Cumhur Koyuncu’nun yanı sıra heyette parti yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Çakır, Orhan Kaya ve Ayşe Totan yer aldı. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile sohbet eden heyet önemli konulara değindi. Konya’nın Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer aldığını belirten Koyuncu, ancak caddelerin, sokakların düzensiz olduğunu söyledi. CHP’nin iktidar talebine dikkat çeken Koyuncu, “Artık halktan iktidar olma talebi geliyor. CHP artık iktidar olmak istiyor” dedi. Hükümeti eleştiren Koyuncu, yapılan özelleştirmelerin doğru olmadığının altını çizerek, “Ecevit ve Bahçeli AKP’ye iktidarı altın tepsi içinde sunmuştu. AKP iktidar olduğu süre boyunca birçok özelleştirmeyi destekledi. Devletin önemli kurumları özelleştirildi. AKP iktidarı döneminde şu anda dış borç 600 milyar doları geçti. Özelleştirmeler düzensizliği ve kuralsızlığı beraberinde getirdi. Ayrıca hayat daha da pahalılaşmaya başladı. Şeker pancarı üretimine kota konuluyor, ama nişasta bazlı şeker (NŞB) destekleniyor. Halk resmen zehirleniyor” diye konuştu. Koyuncu, Türkiye’de 12 milyonun üzerinde insanın yoksulluk sınırının altında olduğuna dikkat çekti.
“ÇALIŞAN KALACAK, ÇALIŞMAYACAK GİDECEK”
İl Başkanlığı görevine yeni başladığını belirten Koyuncu, CHP çatısı altında milleti için çalışan insanlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Koyuncu, planlarını şöyle anlattı: “Çalışmayı arzulayan, çalışmak için can atan insanlar ile çalışmak istiyoruz. CHP olarak tek amacımız iktidar olmak. Çünkü AKP iktidarı ile ülke korku imparatorluğuna doğru gidiyor, bu süreci yıkacak olan ise CHP’dir.” Koyuncu, elektronik üye kayıtlarında Konya’da 10 güne yakın zamanda 2 bin 500 katılımın olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.