Chp İl Başkanı Özkar’dan Ankara Saldırısı Açıklaması

Chp İl Başkanı Özkar’dan Ankara Saldırısı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Av. Sinan Özkar, Ankara’daki saldırıyı gerçekleştirenlerin, toplumsal barış ve huzuru bir kez daha hedef aldığını belirtti.Ankara’da gerçekleşen terö...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Av. Sinan Özkar, Ankara’daki saldırıyı gerçekleştirenlerin, toplumsal barış ve huzuru bir kez daha hedef aldığını belirtti.

Ankara’da gerçekleşen terör saldırısı hakkında yazılı bir açıklama yapan Sinan Özkar, yaşanan saldırının “ama” ve “fakat” demeden lanetlenmesi gerektiğini vurguladı. Av. Sinan Özkar, "Bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına inancımız tamdır. İçinde bulunduğumuz süreç güven ve emniyet sürecini çoktan aşmış, zafiyet kavramının bile sorgulanmasını sağlamıştır. İki gün önceden bombalı saldırı uyarısının yapılmasına rağmen, bunu durduramayan hükümet endişe ve kaygılarımızı daha da arttırmıştır. Endişeliyiz, kaygılıyız. Tesadüflere bağlı yaşıyor olmaktan dolayı şanslıyız. Hükümetin, istihbarat birimlerinin terör olaylarını kınamanın dışında sorumluluk alarak istifalarını bekliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörle mücadele konusunda her türlü siyasi sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğumuzu kamuoyu huzurunda bir kez daha teyit ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Başın sağ olsun Türkiye’m” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.