CHP, iki ilçede seçim bürosu açtı

CHP, iki ilçede seçim bürosu açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hüseyin Yağcı, Bozkır ve Seydişehir ilçelerinde seçim bürosu açarak, seçim çalışmalarına hız verdi

İlk olarak Bozkır seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Milletvekili adayı Hüseyin Yağcı, CHP’nin tek başına iktidara yürüdüğünü söyledi. Seçimlerin önemine değinen Gümüş, “Bu dönemde İl Teşkilatımız ve Milletvekili adaylarımız Bozkır’a önem vermiş ve seçim bürosu açarak, gerekli desteği göstermiştir” diye konuştu. CHP İl Başkanı Cumhur Koyuncu ise konuşmasında, hafta içerisinde Genel Başkan Kemal Kılınçdaroğlu’nun Konya’da miting gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu seçimler, Türkiye ve Konya için önemli bir seçimdir. Konya il Teşkilatı olarak 31 ilçede seçim büroları açarak, halkımız ile birlikte hareket ediyoruz” dedi.

Milletvekili adayı Hüseyin Yağcı ise konuşmasında, “Aslen Pınarcık köyü nüfusuna kayıtlıyım. Bozkır’ın gelişmesinde ve kalkınmasında yer almak istiyorum. Bozkır bölgenin en eski ve geri kalmış ilçelerinden bir tanesidir. Bu makus kaderinin yıkılması için biliyorum ki, aklı selim hareket edecek ve sandıkta gerekli cevabı vereceksiniz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.