Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mersin'e Gelecek

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mersin'e Gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış ve temel atma töreni için önümüzdeki Cumartesi günü Mersin'e gelecek        Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Kılızdaroğlu'nun Cu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış ve temel atma töreni için önümüzdeki Cumartesi günü Mersin'e gelecek

        Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Kılızdaroğlu'nun Cumartesi günü Mersin'e gelerek Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 tesisin açılışını yapıp 1 tesisin temel atma törenine katılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu’nu Kuyuluk otoban girişinde karşılayacaklarını ifade eden Özcan "Konvoy eşliğinde GMK Bulvarı’ndan hareket ederek, başta 34. Cadde olmak üzere spor tesisleri bölgesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni cadde ve bulvarlar gezilecek. Saat 16.30’da Denizpark tesislerine gelecek olan Sayın Kılıçdaroğlu, burada toplanan vatandaşlara karşı bir konuşma yapacak. Sonra sırasıyla Denizpark, Yeni Cadde ve Bulvarlar, Canlı Hayvan Ticaret Merkezi ve Geçici Hayvan Bakım Evi’nin açılışını tek merkezden açılışı gerçekleştirilecek. Yeni otobüs terminalinin temelini de atacak olan Kılıçdaroğlu daha sonra Mersin’den ayrılacak." dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.