Ceza Yazılmak İstenen Motosiklet Sürücüsü Bıçakla Polise Saldırdı

Ceza Yazılmak İstenen Motosiklet Sürücüsü Bıçakla Polise Saldırdı

Adana’da polis tarafından ceza yazılmak istenen bir sürücü, bıçak çekerek etrafa dehşet saçtı. Polise bıçakla saldıran şahsa çok sayıda ekip müdahale etti. Kendine zarar veren şahıs hastaneye kaldırıldı.    Olay...

Adana’da polis tarafından ceza yazılmak istenen bir sürücü, bıçak çekerek etrafa dehşet saçtı. Polise bıçakla saldıran şahsa çok sayıda ekip müdahale etti. Kendine zarar veren şahıs hastaneye kaldırıldı.

    Olay söyle gelişti. Seyhan ilçesi Baraj Yolu üzerinde trafik uygulaması yapan ekipler, Duygu Kafe mevkii civarında yapılan uygulamada bir motosikletliyi durdurdu. Evraklarını inceleyen trafik polisleri, tespit ettikleri eksiklik nedeni ile ceza yazmak istedi. Ancak sürücü itiraz etti. Ceza yazılmaması için polisle tartışan motosiklet sürücüsü, ekipteki polisle kavga etmeye başladı. Bunun üzerine belinden bıçak çeken motosiklet sürücüsü önce kendini kesmeye başladı. Daha sonra polise saldıran sürücü, başka bir polisin arkadan müdahalesi ile yere düşürülerek etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirme esnasında trafik polisi şahsı birkaç kez jopladı.

    Çevreden olayı izleyen bir vatandaş da polisin yerde yatan şahsı joplamasına tepki gösterdi. Trafik polisinin yerde yatan saldırganı joplamaması için yanına gelen vatandaşa diğer polisler müdahale ederek onu da birkaç kez jopladı. Vatandaş bir şey yapmadığını yere düşürülen saldırganın yerde neden joplandığını ifade ederek kendini korumaya çalıştı.

    

    Saldırgan kelepçelenerek hastaneye kaldırılırken olaya müdahale eden vatandaş da gözaltına alındı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.