Çerçioğlu Fuatavni'yi Yalanladı: Çirkin İftira

Çerçioğlu Fuatavni'yi Yalanladı: Çirkin İftira

@fuatavnifuat Twitter hesabından, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, tehditle AK Parti’ye geçeceği iddialarına cevap geldi. Yine sosyal medya üzerinden açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı...

@fuatavnifuat Twitter hesabından, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, tehditle AK Parti’ye geçeceği iddialarına cevap geldi. Yine sosyal medya üzerinden açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Masa başında üretilen bu iddiaların gerçekle ilgisi yoktur ve çirkin iftiradır.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Recep Tayyip Erdoğan ile helikopterden indikten sonra Adnan Menderes Stadı’nda bir süre baş başa görüşen Özlem Çerçioğlu’nun, yolsuzluk dosyasıyla tehdit edilerek AK Parti’ye geçeceği iddialarını, Özlem Çerçioğlu yalanladı. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, ”Gerçek kimliği belli olmayan bir sosyal medya kişiliği benimle ilgili iddialarda bulundu. Söz konusu iddialar asılsızdır. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak kentimize gelen Türkiye Cumhuriyeti başbakanını karşılamam ve uğurlamam kadar doğal bir şey olamaz. Bu her şeyden önce devlet protokolü gereğidir. Masa başında üretilen bu iddiaların gerçekle ilgisi yoktur ve çirkin iftiradır.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı olan @fuatavnifuat; dün akşam Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen görüşmede, 1,5 trilyonluk yolsuzluk dosyasının görüşüldüğünü, bu dosyalar karşısında Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçmesi yönünde baskı yapıldığı iddialarına yer vermişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.