Cenk Özcan sesleri

Cenk Özcan sesleri

Dün topbaşı yapan Anadolu Selçukspor, teknik direktör konusunda Cenk Özcan ile anlaşmak üzere. Anadolu Selçukspor yönetimi başarılı teknik adamı şehre davet etti

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı. 12 Temmuz'da gerçekleşen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Erkan Genç ve yönetimi kolları sıvıyarak ilk olarak teknik heyette değişime gitmeye karar verdi. Geçtiğimiz gün yapılan toplantı sonucunda teknik direktör Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı.Mehmet Yıldırım'ın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Anadolu Selçukspor yönetimi aradığı teknik direktörü buldu. Anadolu Selçukspor yönetimi başarılı çalıştırıcıyı şehre davet etti.

BÜYÜK ORANDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Dün Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde topbaşı yapan Atiker Konyaspor'un pilot takımı Anadolu Selçukspor aradığı teknik direktörü buldu. Yönetimin yaptığı toplantı sonucunda 3-4 isim arasından Cenk Özcan üzerine karar kınıldı. Dün başarılı çalıştırıcı Cenk Özcan'ı şehre davet eden Anadolu Selçukspor, hoca ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldı. Anadolu Selçukspor, bugün Cenk Özcan ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

ATİKER KONYASPOR'DA ÇALIŞTI

Anadolu Selçukspor'un yeni teknik direktörü olması kesin gözüyle bakılan Cenk Özcan daha önce: Beylerbeyi, Galatasaray, Medipol Başakşehir,MKE Ankaragücü, Kasımpaşa, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği gibi takımlarda çalıştı. Cenk Özcan, daha önce Atiker Konyaspor'da 2010-2011 sezonunda Yılmaz Vural'ın yardımcılığını yaptı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.