Cenk: Beşiktaş’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum

Cenk: Beşiktaş’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum

Beşiktaş'ın Denizlispor'dan transfer ettiği genç kaleci Cenk Gönen, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada uzun yıllar Beşiktaş forması giyip, Siyah-beyazlı takımımıza faydalı olmak istediğini söyledi.

Villarreal ile oynanan hazırlık maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın Denizlispor'dan transferi genç file bekçisi Cenk Gönen, maç öncesinde çok iyi hazırlandığını belirterek kendisinden üst düzey bir performans beklediğini ifade etti. "Yeteneklerimi, potansiyelimi biliyorum. Ayrıca bana duyulan güvenin de farkında olan bir sporcuyum" diye konuşan Cenk Gönen, "Villarreal maçına da diğer karşılaşmalarda olduğu gibi hazırlandım. İspanya'da hem fiziksel, hem de zihinsel olarak
oynamayı isteyen bir Cenk Gönen vardı. İyi bir maç çıkardım ve gösterdiğim performans beni şaşırtmadı. Zafer hoca bizleri çok iyi çalıştırıyor. Mental olarak da kendimi sürekli hazır tutuyorum. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi olunca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor, başarı kendiliğinden geliyor. İlerleyen dönemlerde de üstün bir grafik sergileyerek takımıma katkı sağlayacağımı düşünüyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.