Cemil Karakap  güven tazeledi

Cemil Karakap güven tazeledi

Konya Eczacılar Odası'nda Genel Kurul heyecanı yaşandı. Eczacılar, başkanını seçti. 800'den fazla üyesi olan Konya Eczacılar Odası'nda başkanlık görevini yürüten Cemil Karakap, güven tazeledi

Konya Eczacılar Odası Ahmet Keleşoğlu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı'na yoğun katılım oldu. Seçimde mevcut başkan Cemil Karakap ile eczacı Ahmet Nezihi Pekcan yarıştı. Oyların önemli bir kısmını alan Karakap, yeniden odanın başkanı seçildi. Oy kullanma esnasında Karakap, "Odamızın seçimli Olağan Genel Kurulu başladı. Mesleğimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Oyumuzu kullandık. Mesleğimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesini dilerim" dedi.

Sonuçların açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan Karakap, "Gerçekleşen oda seçimlerinde listemiz bütün kurullarda görev almaya hak kazanmıştır. Meslektaşlarıma destek ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra hep birlikte mesleğimizi ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Seçimden önce birçok eczaneyi ziyaret ettim. Meslektaşlarımın sorunlarını not aldım. İlçelere de gittik. Yeni dönem de sorunların çözümü için çaba sarfedeceğiz" ifadelerini kullandı. Genel Kurul'da ayrıca, faaliyet raporları okundu, dilek ve öneriler alındı. Yapılan seçimlerin ardından yeni yönetime yetki verildi.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.