Cemil Çiçek Ve Fatma Şahin Engelli, Yaşlı Ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yaptı

Cemil Çiçek Ve Fatma Şahin Engelli, Yaşlı Ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Ankara’da çocuklar, engelliler, yaşlılar, şehit yakınları ve gaziler için verilen iftar programına katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Ankara’da çocuklar, engelliler, yaşlılar, şehit yakınları ve gaziler için verilen iftar programına katıldı. İftar programında konuşma yapan Bakan Şahin, bugün çıkardıkları yasa ile 110 bin kişinin direkt yaşamına dokunduklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklar, engelliler, yaşlılar, şehit yakınları ve gaziler için Ankara, Pursaklar’da bulunan ‘Sevgi Evleri’ yerleşkesinde iftar verildi. Programa TBMM başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, birçok dernek başkanı ve milletvekili katıldı. Çiçek ve Şahin bir süre yanlarına gelen çocuklarla sohbet ettiler.

İftar programına çok önemli bir yasayı çıkararak geldiklerini belirten Şahin, “Yaklaşık 15 gün önce Sayın Başkanı aradım bunu çıkarmadan Meclisi kapatırsak bir şeyler eksik kalır. Bize yardımcı olun dedim. Bütün partilerimiz bu yasada bize yardımcı oldular. Dernek başkanlarımız yapılması gerekenleri hep bizimle paylaştılar. Biz sayın başbakanımızla paylaştık. Bir yılda iki koca paketi getirmeyi başardık. Bugün çıkardığımız yasada 110 bin kişinin direk yaşamına dokunduk. Bu hayırlı işte yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu ülkede neye sahipsek gazi ve şehitlere borçlu olduğumuzu vurgulayan Çiçek, “Bunun farkında olmalıyız. Sizlere ne kadar hizmet etsek borcumuzu ödeyemeyiz. Devletimize daha güçlü milletimize de daha büyük yapmamız lazım. Bunun da yolu birlikten beraberlikten kardeşlikten geçiyor. Buna hep vurgu yapıyoruz, çünkü hayatı öneme hayiz de ondan yapıyoruz. En az oksijen kadar birliğimiz beraberliğimiz önemlidir. Milli bayram ve günlerimiz belki sorumluluklarımız hatırlamak bize bu vatanı emanet edenlere rahmet ve şükran dualarımızı buradan ifade etmemiz için güzel günler ve güzel fırsatlardır. İnşallah çektiğimiz sıkıntılar son sıkıntılar olsun. Allah birliğimizi dirliğimiz bozmazsın. Huzur içinde ağız tadı ile bayramlara erişme imkânı sunsun” ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.