Cem Yılmaz babalığı anlattı

Cem Yılmaz babalığı anlattı

‘Türkiye’de Baba Olmak: ‘Cinsiyet Eşitliğinde Sorumluluklar Haklar ve Çözümler’ konulu panele katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz babalığı anlattı.

'Cinsiyet Eşitliğinde Babalık ve Erkeklik Rolleri ' adlı panele katılmak için salona gelen Cem Yılmaz, konuşmasıyla herkesi kahkahaya boğdu.

CEM YILMAZ BABALIĞI ANLATTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından düzenlenen panele Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış, AÇEV Başkanı Ayşen Özyeğin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, sanatçı Cem Yılmaz ile sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.

"KARIMA VE ÇOCUĞUMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

'Cinsiyet Eşitliğinde Babalık ve Erkeklik Rolleri' paneline konuşmacı olarak katılan Cem Yılmaz'ın yaptığı espriler salonu kırdı geçirdi. Cem Yılmaz, "Öncelikle bütün katılımcıları, meseleyi, vakfı çok ciddiye aldığımı söyleyerek başlamak isterim. Bütün söylenenlerle dalga geçileceğinin düşünülmesi bir komedyen paranoyasıdır. Bu, tabii beklenen bir şey. Bunu uman çok insan var. Ama çok değiştim. Öncelikle bu aktiviteye katılmama sebep olan karıma ve çocuğuma çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde buradayım. Eğer onlar olmasaydı bu konuşmalardan sonra yan salonda yapılacak eğlencede bir komedyen olarak sahneye çıkacaktım. Onlar sayesinde panelist oldum. Bu benim için bir ayrıcalık" dedi.

"KEMAL BEBEK DEĞİL"

Bir hatırlatma da yapan Cem Yılmaz, "Bizim çocuğumuzun adı Kemal. Kemal Bebek değil. Buradan medyaya söyleyeyim Devamlı Kemal bebek diye yazıyorlar aynı oyuncak gibi. Sanki pilli gibi" deyince salon kahkahaya boğuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.