Çelik neden kadın kılığına girdiğini anlattı

Çelik neden kadın kılığına girdiğini anlattı

Kadın kılığına girerek pozlar veren 90’lı yılların en çok konuşulan isimlerinden Çelik, neden kadın kılığına girdiğini anlattı.

90'lı yıllara damga vuran pop müziğin ünlü ismi Çelik kadın kılığına girdi. Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde sahnelediği ‘Şizoid’ isimli gösterisi için kadın kılığında pozlar veren Çelik, hayranlarını şoke etti. Pozların magazin gündemine gelmesinin üzerinden günler geçti ancak yankısı hala sürüyor. Fethiye’de dolaşırken gazetecilere yakalanan Çelik, kadın kılığındaki gösterisi için 'Hedefe varmış bir proje’ sözlerini kullandı.

ÇELİK NEDEN KADIN KILIĞINA GİRDİĞİNİ ANLATTI

Fethiye’de arkadaşlarıyla sahilde gezip dolaşırken güneşli ve sıcak havaya rağmen tanınmamak için kapşonla dolaşan Çelik, genç kızlara yakalanınca imza verdi. Çelik, daha önce iş için Fethiye’ye hiç gelmediğini söyledi. Son günlerde çok konuşulup tartışılan kadın kılığına girmesi konusundaki eleştirilere yanıt veren Çelik, şöyle konuştu: “Hedefe varmış proje. Şizoit isminde bir projemiz var. Müzikal bir gösteridir. O kılık kıyafet içerisinde söyleyeceğimiz sözler var onları söylüyoruz. Bu proje İstanbul’da gösterime girdi başladı. 12 Mayıs’ta ikincisi başlayacak. Tartışılmak ve eleştirilmek için yaptık bu projeyi. Şu an herkes Türkiye’de biliyor. Benim için bu yeterlidir. Hedefe varmış bir proje

Barış süreci ve Akil Adamlar konusunda yöneltilen soruya Çelik, şu cevabı verdi: "Onlara halk, siyasiler yeri geldiğinde gerektiği kadar şeyi söyleyecektir. Benim şu an için bir şey söylemem doğru olmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.