Çekirdek kabuğunu yere atmak serbest

Çekirdek kabuğunu yere atmak serbest

Bosna Hersek mahallesinde hizmet veren Çekirdek Cafe kendine has tarzıyla dikkat çekiyor. Kafeye gelen misafirler ikram edilen çekirdeklerin kabuklarını dilediği gibi yere atma hakkına sahip.

Bosna Hersek mahallesinde hizmet veren Çekirdek Cafe öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor. Kafe işletmeciliğinde rol model olacak bir girişimde bulunan Çekirdek Cafe sahibi Mustafa Fidan, misafirlerine çekirdek ikramında bulunuyor. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kafe müşterilerden büyük beğeni topluyor. Hizmetleri hakkında bilgi veren Fidan, “Misafirlerimiz çekirdek kabuklarını yere atabiliyor. Konsept değişikliğine gittiğimiz ilk dönemlerde müşteriler geldikleri zaman karşılıkla karşılıyordu. Şuan ise herkes çekirdek yemek ve kabuklarını yere atmak için geliyor” dedi.

MÜŞTERİLER MEMNUN

Kafeye gelen müşteriler ise çekirdek yiyerek sohbet etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kafede oturup vakit geçirmekten zevk aldıklarını dile getiren müşteriler, “Kafede evlilik teklifi, yıl dönümleri, doğum günleri gibi birçok etkinlik yapılıyordu. Ayrıca ders çalışma ve kitap okuma fırsatı da buluyorduk. Şimdi ise sohbetimiz çekirdekle birlikte daha da arttı. Dağınıklığıyla kendimizi evimizde gibi hissediyoruz, kafede rahat ve ferah bir ortam var ” dedi.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum