Çedaş Genel Müdürü Akboğa Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çedaş Genel Müdürü Akboğa Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile İl Ticaret Müdürlüğü’nü ziyaret etti.Müşteri memnuniyeti, sürdürülebilirlik ve teknolojik...

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile İl Ticaret Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Müşteri memnuniyeti, sürdürülebilirlik ve teknolojik yatırımlarla Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde örnek bir dağıtım şirketi olmayı hedefleyen ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile İl Ticaret Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Akboğa, ziyarette yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Tanzer Erdem ve İl Ticaret Müdürü Selim Baş’a bilgi verdi.

Ziyarette bilim, sanayi ve teknoloji konuları ile müşteri şikayetlerine değinilerek, ÇEDAŞ’ın Sivas ilinde yapmış olduğu teknolojik yatırımlar konuşuldu.

Genel Müdür Akboğa, 2012 yılında start verdikleri Entegre Bilişim Sistemleri (EBS) adlı proje ile SCADA DMS/OMS (Supervisory Control And Data Acquisition) projelerinin hayata geçirildiğinden, sisteme ilişkin altyapı çalışmalarının tamamlanarak kullanılmaya başlanıldığını anlattı.

Akboğa," Bugün itibariyle 100 merkezi kapsayan SCADA - DMS/OMS (uzaktan kontrol, kumanda) çalışmaları ile arızalara müdahale ve kontrol işlemleri genel müdürlük binasına kurulan SCADA Ana Kontrol Merkezi üzerinden yürütülmektedir, böylelikle elektrik kesintilerinden etkilenecek müşteri sayıları minimize edilmekte, ring şebeke bulunan bölgelerde saha personelinin arızaya müdahale etmesinden önce kesintilerin önüne geçilmektedir" dedi. Akboğa ÇEDAŞ’ın 2010-2015 yıllarında 400 Milyon lira civarında yatırım yaptığını, 2016-2020 yıllarında ise 500 Milyon lira civarında yatırımın yapılacağını anlatarak teknoloji ve müşteri odaklı kurumlarında yapılacak bu yatırımlara etkilerinden bahsetti.

İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Tanzer Erdem ÇEDAŞ’ın bölgede etkin bir rol oynadığını ve yapılan saha çalışmaları ile ÇEDAŞ’ın Sivas iline değer kattığına değinerek bu gibi teknolojik yatırımların devamlılığı ile Sivas’ın teknoloji konusunda ivme kazanacağını ifade etti.

İl Ticaret Müdürü Selim Baş, Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı’na gelen müşteri şikayetlerinin azaldığını, ÇEDAŞ’ın bu konu üzerinde hassasiyetle durduğunu ve talepleri karşıladığını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.