ÇBSK’dan farklı galibiyet

ÇBSK’dan farklı galibiyet

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), ligdeki üçüncü maçında evinde UPS takımını 88-53 gibi...

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), ligdeki üçüncü maçında evinde UPS takımını 88-53 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan maça arka arkaya bulduğu sayılarla başlayan ÇBSK, rakibine üstünlük kurdu ve ilk periyodu 28-10 önde kapattı. Sahasında oynamanın verdiği avantajı sürdüren ÇBSK, ikinci periyotta da ardı ardına ürettiği sayılarla ilk yarıyı 49-23 önde tamamladı. ÇBSK, üçüncü periyotta da üstünlüğünü koruyarak skoru 69-34 yaptı.

Seyirci desteğini arkasına alan ve iyi savunma yaparak sayı üretmeyi sürdüren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, maçı 88-53 galip tamamladı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'ndeki ikinci galibiyetini alan ÇBSK, ligde dördüncü sıraya yükseldi.

Çorlu ekibi, Türkiye Basketbol 2. Ligi'ndeki dördüncü hafta maçında 3 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Erzurum Kapalı Spor Salonu'nda, Erzurum BŞB Gençlik ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.