Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Özdilek: İki Puan Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Özdilek: İki Puan Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 8. haftasında evinde Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, iki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.Özdilek, maçın ardından yaptığı...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 8. haftasında evinde Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, iki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Özdilek, maçın ardından yaptığı açıklamada, "İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. 70 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün gerçekten bu övgüyü hak ettiler. Maçın zor geçeceğini biliyorduk ama bu kadar zor geçeceğini tahmin edemedik. 10 kişi kalmamıza rağmen rakipten daha fazla pozisyon bulduk. Öne de geçtik. Ne olursa olsun maçı 1-0 bitirmeliydik. Bir kere hata yaptık onda da golü buldular. Mücadele anlamında kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama bazen iki kere iki dört etmiyor, olmuyor. Belki de evimizdeki en coşkulu, en iştahlı, arzulu maçımızı oynadık. Oyuncularımı bu performansından dolayı tebrik ederim." dedi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz ise yaptığı açıklamada, "Çaykur Rizespor, bizim beklediğimizin dışında bir oyun gerçekleştirdi. Maç içerisinde bizim hata yapmamızı bekledi. Biz pasa yönelik oyun oynamayı seven bir takımız. Bunu bu maçta kullanamadık." diyerek, şunları söyledi:

"Devre arasında oyuncularımı duran top konusunda uyardım. Dediğimiz de çıktı maalesef. Duran toptan gol yedik. Buna rağmen oyunu bırakmadık. Çok gol pozisyonu yakaladık ama kaleci Serkan’ı geçemedik. Deplasmanda alınan bir puan bizim için önemli. Bakıldığında son dört deplasmandır kaybetmiyoruz. Oyuncularımı kutluyorum."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.