Çatı Yangınında İtfaiye Eri Bacağını Büyüyen Merdivene Kaptırdı

Çatı Yangınında İtfaiye Eri Bacağını Büyüyen Merdivene Kaptırdı

Kırıkkale’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında yangın meydana geldi. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye olay yerine kısa sürede geldi. Polise ise olay yerine gelerek çevrede güvenlik...

Kırıkkale’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında yangın meydana geldi. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye olay yerine kısa sürede geldi. Polise ise olay yerine gelerek çevrede güvenlik tedbiri aldı. Çatı katında tüplerin olduğunu gören itfaiyeciler, yangına temkinlik yaklaştı. Kısa sürede 4 itfaiye aracı olay yerine geldi. Bu arada itfaiye eri Said Erkoç, yürüyen yangın merdivenine ayağını kaptırdı. Acıya dayanmayan itfaiye eri, olay yerinde bağırarak baygınlık geçirdi.

    Sıkışan merdivenden çıkartılan Erkoç, ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Dumandan zehirlenen Gülay Savcı (32) da Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

    Öte yandan yangında müdahalenin yetersiz kaldığını savunan vatandaşlar ise itfaiyecilere tepki gösterdi. Yaklaşık 1 saat süren yangın söndürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.