Çarptığı Araçtaki Bayan Sürücüye Küfredip Kaçtı

Çarptığı Araçtaki Bayan Sürücüye Küfredip Kaçtı

Kayaşehir’de kazaya karışan siyah renkli lüks araç, kaza tespit için polisin geleceğini duyunca çarptığı aracın bayan sürücüsüne küfredip, eşini darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Kaza, saat 14.00 sıralarında Başakşehir’e...

Kayaşehir’de kazaya karışan siyah renkli lüks araç, kaza tespit için polisin geleceğini duyunca çarptığı aracın bayan sürücüsüne küfredip, eşini darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Başakşehir’e bağlı Kayaşehir semtindeki Elmas Sitesi durağı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı süratli olduğu iddia edilen Oral B. adına kayıtlı 34 GJ 5699 plakalı Mercedes marka lüks araç, A.K. isimli kadın sürücünün kullandığı 34 HY 3545 plakalı kamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracında hasar meydana gelen A.K., kazayla ilgili polis çağırıp tutanak tutmak istedi. Ancak lüks araçtaki kimliği belirlenemeyen şahıslar, tutanak tutulmasını kabul etmedi. Daha sonra kadın sürücü, eşi H.K.’yı olay yerine çağırdı. H.K. da, polis çağırıp tutanak tutturmak isteyince, lüks araçtaki şahıslar, H.K.’ya küfredip darp etti. Kadın sürücüye de küfreden zanlılar, polis gelmeden önce kazaya karışan lüks araçla hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtı. Polis geldikten sonra kazayla ilgili tutanak tutturan H.K ve eşi, hastaneden darp raporu aldıktan sonra karakola giderek suç duyurusunda bulundu.

Kazanın şokunu üzerinden atamayan A.K., olay şu şekilde aktardı: “Pazara gitmek için evden aracımla çıkmıştım. Yavaş ve dikkatli bir şekilde ilerlerken, kavşağa geldiğimde sol taraftan süratli bir şekilde bir aracın geldiğini fark ettim. Araç hiç yavaşlamadan gelip şiddetli bir şekilde yandan çarptı. Sonra aracımı kenara çekip tutanak tutup polis çağırmak istedim. Lüks aracın içindeki şahıslar tutanak tutmamı ve polis çağırmamı istemedi. Bu sırada bana küfürlü konuştular. Bunun üzerine eşimi olay yerine çağırdım. Eşim gelince o da tutanak tutmak istedi. Ama şahıslar, tutanak tutulmasına karşı çıkarak küfür edip eşimi darp ettiler. 3 kişiydiler, birisi levye ile eşimin üzerine yürüdü. Çevredeki vatandaşlar araya girince hızlı bir şekilde araçlarına binip kaçtılar.”

Darp edilen H.K. ise “İşe gitmek için durakta bekliyordum. Eşim aradı ‘kaza yaptım hemen gel’ diye. Ben de hemen olay yerine gittim. Sakin bir şekilde olayın nasıl olduğunu öğrenmeye çalıştım ve tutanak tutmak istedim. Şahıslar, tutanak tutulmasını ve polis çağrılmasını istemediğini sert bir dille ifade ettiler. O sırada eşim, polis çağırdığını söyleyince, şahıslar bir anda bağırıp çağırmaya küfürler etmeye başladı. Ve şahıslardan biri bana yumruk attı, diğeri de araçtan aldığı levyeyle üzerime doğru geldi. Olay yerindeki vatandaşlar araya girince şahıslar küfrederek araçlarıyla olay yerinden kaçtı. Sonra olay yerine gelen polis, kazayla ilgili tutanak tuttu. Biz de hastaneden darp raporu alarak gidip karakola şahıslar hakkında şikayetçi olduk. Polis lafını duyunca hiddetlenen şahıslar tahminimce ya bir olaya karıştı ya da araçlarında kanunsuz bir şeyler bulunduruyorlardı. Yaksa bu kadar endişeli olmaz, şiddet uygulamazlardı.” diye konuştu.

Polis, olay yerinden kaçan lüks aracı ve içindeki zanlıları bulmak için çalışma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.