Çankırı Şabanözülüler Yollarının Yapılmasını İstiyor

Çankırı Şabanözülüler Yollarının Yapılmasını İstiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde tekrarlanan seçimi MHP adayı Mustafa Karakaya'nın kazanması üzerine ilçeye yolların asfaltlanması için gönderdiği ekibini dün gece geri çağırdı....

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde tekrarlanan seçimi MHP adayı Mustafa Karakaya'nın kazanması üzerine ilçeye yolların asfaltlanması için gönderdiği ekibini dün gece geri çağırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilçeyi seçim öncesi ziyaret ederek, asfaltlamayı seçim sonrası da sürdüreceği sözünü vermişti.

Şabanözü'ne Belediye Başkanı seçilen Mustafa Karakaya ise Çankırılıların Başkan Melih Gökçek'i sevdiğini bunu Gökçek'in kendisinin de bildiğini ifade ederek, "Melih bey verdiği sözü yerine getirsin, halkı mağdur etmesin." dedi.

Şabanözü'nün sakinleri de seçimler öncesinde ilçeye gelen milletvekili ve bakanların da yolların asfaltlanacağı sözünü verdiklerini belirterek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt ekibinin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçeden ayrılmasını yadırgadıklarını belirterek,"Oy namustur para ile ya da yolla satılmaz. Biz bu devlete vergi veriyoruz. Madem yolları sadece oy için yapıyorsunuz o zaman bizim vergiler nereye gidiyor. Bunun hesabını verin. " diye tepki gösterdiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.