Çankaya Belediye Meclisi Yeni Başkan Vekilini Seçti

Çankaya Belediye Meclisi Yeni Başkan Vekilini Seçti

Çankaya Belediyesi, üçüncü dönem yeni Meclis Başkan Vekilini belirledi. Yapılan seçimlerde Belediye Meclis üyelerinden Emre Çakır Birinci Başkan Vekilliği’ne, Bülent Ali Mahzuni ise İkinci Başkan Veki...

Çankaya Belediyesi, üçüncü dönem yeni Meclis Başkan Vekilini belirledi. Yapılan seçimlerde Belediye Meclis üyelerinden Emre Çakır Birinci Başkan Vekilliği’ne, Bülent Ali Mahzuni ise İkinci Başkan Vekilliği’ne seçildi.

Çankaya Belediye Meclisi’nin 3’üncü dönem 133’üncü birleşiminde 5393 Sayılı Kanun’un 19’uncu maddesi gereği yapılan seçimlerde, 40 meclis üyesi oy kullandı. Üç geçersiz oya karşılık 37 oyla 1’inci Başkan Vekilliği’ne Emre Çakır, 2’inci Başkan Vekilliği’ne Bülent Ali Mahzuni seçildi. Aynı gün yapılan Encümen seçimlerinde ise Bülent Ateşoğulları, Hasan Yüksekkaya ve Nesimi Can Akın kullanılan 40 oydan 37’sini alarak Belediye Encümenine seçildi.

İhtisas Komisyonları üye seçimlerinde mevcut durum korunurken, Sağlık Komisyonu’nda bulunan İbrahim Yollu ve Eğitim Komisyonu’nda bulunan Ertuğrul Şenoğlu, İmar Komisyonu’na geçti. İmar Komisyonu’ndan Servet Bulut Doğan ve Güldane Karabulut ise Yollu ve Şenoğlu’ndan boşalan komisyonlarda görevlendirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.