Çan’da Avcılar Kıyasıya Yarıştı

Çan’da Avcılar Kıyasıya Yarıştı

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde bulunan Uzunalan Köyü Avcılık ve Atıcılık Derneğince düzenlenen 8. Geleneksel Profesyonel ve Amatör Trap atışları ve hareketli domuz hedefine tek kurş...

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde bulunan Uzunalan Köyü Avcılık ve Atıcılık Derneğince düzenlenen 8. Geleneksel Profesyonel ve Amatör Trap atışları ve hareketli domuz hedefine tek kurşun dalında 200 avcı kıyasıya yarıştı.

Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde bulunan Uzunalan köyü Avcılık ve Atıcılık Derneğince bu yıl 8. si düzenlenen müsabakalarda Profesyonel Trap dalında Edremit Merkez Avcılar Derneği üyesi Melih Demir, Amatör Trap dalında Uzunalan köyü Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi Hayri Karacan, Hareketli Domuz hedefine tek kurşun dalında Uzunalan köyü Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi Şakir Çetin birinci oldu. Müsabakaların her dalında 1. gelen yarışmacılarına 1’ er adet yarı otomatik av tüfeği, 2. gelenlere bir takım avcı kamuflajı, 3. gelenlere bir adet avcı yeleği verdiklerini belirten Uzunalan Avcılar Derneği Başkanı Burhan Uğur “Hayırlısı ile kazasız bir şekilde yarışları bitirdik. Kategorilerinden galip gelen avcılarımızı kutluyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.