Can Sevim: Son periyottaki savunmayı maçın geneline yaymalıyız

Can Sevim: Son periyottaki savunmayı maçın geneline yaymalıyız

Evinde Bahçeşehir Koleji’ne 77-72 yenilen AYOS Konyaspor'da Başantrenörü Can Sevim final periyodunda yaptıkları başarılı savunmayı maç boyunca yapmaları gerektiğini ifade etti.

AYOS Konyaspor’da düşüş durdurulamıyor. Küme düşmemek için son şanslarını kullanan yeşil-beyazlı takım Ligin 26. haftasında evinde Bahçeşehir Koleji’ne 77-72 yenildi. Maçın ilk üç periyodunu geride kapatan yeşil-beyazlı takım son periyotta toparlanarak farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı. Ancak Konyaspor’un son çeyrekteki iyi basketbolu ve çabası maçı kazanmaya yetmedi. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu yenilgi ile sıralamada son basamakta kalmaya devam etti.

Maç sonrası açıklama yapan AYOS Konyaspor Başantrenörü Can Sevim final periyodunda yaptıkları başarılı savunmayı maç boyunca yapmaları gerektiğini ifade ederek: “Son çeyrekte çok iyi savunma yaparak maça ortak olduk uzatmaya götürebilecek şutu da bulduk ama başarılı olmadı. Asıl konu ise özellikle ilk yarı yapmadığımız savunmaydı. Rakibimize hiçbir direnç göstermeden sayı şansı verdik son periyotta yaptığımız savunmayı maç boyunca yapmak zorundaydık.” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.