Can İnşaat yeni yerinde

Can İnşaat yeni yerinde

25 yıllık serüveninde Konyaya yüzlerce konut ve işyeri kazandıran Can İnşaat, yeni işyerini hizmete açtı

Konya’nın köklü inşaat firmalarından Can İnşaat, yeni işyerini hafta sonunda düzenlediği törenle açtı. Saadet Partisi Genel Başkanı Başdanışmanı ve Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, HAS Parti Konya Milletvekili adayı ve eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, HAS Parti Milletvekili Adayı Veli Tolu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılışta, firmanın başarıları anlatıldı. Törende konuşan Can İnşaat Kurucusu Osman Can, birkaç ev yaparak başladıkları sektörde her geçen gün büyüdüklerine dikkat çekti. Yaptıkları konutlarla insanların güvenini kazanmanın ve mutluluklarını görmenin verdiği hazla, daha büyük projelere imza attıklarını vurgulayan Osman Can, evlatları Remzi Can ve Ali Can’dan da övgüyle bahsetti. “Evlatlarımın mühendis olarak işin başına geçmesi ve birbirinden güzel konutların yanı sıra kurumsallaştırmayı tamamlaması beni gururlandırıyor” diyen Osman Can, faaliyetlerinin bundan sonra artarak devam edeceğini ifade etti.

Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can ise, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edindiklerine dikkati çekerek, müşterilerin kalbinde oluşturdukları güvenle, Can İnşaat’ın daha büyük denizlere yelken açacağını dile getirdi. Modern bir mimarı ile dizayn ettikleri yeni işyerlerinde Konyalılara daha iyi hizmet verme gayretinde olacaklarını ifade eden Genel Müdür Remzi Can, “Konya İnşaat sektöründe bugüne kadar gerçekten çok kıymetli dostluklar edindik. Sektörün önde gelen tedarikçileriyle birlikte çalıştık. Öncelikle kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yaptığımız inşaatlarımız muhataplarımızın güveni olarak bizlere geri döndü. Müşterilerimizin kalplerinde oluşturduğumuz güven, bugün Can İnşaat markasının böylesi büyümesinde temel teşkil etmiştir. Bütün kalbimle her birine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Can İnşaat Proje Müdürü Ali Can da yaptığı açıklamada, nesilden nesle başarılı çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirterek, ikinci kuşak olarak Can İnşaat’ın bayrağını daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını dile getirdi. Proje Müdürü Ali Can, “Yenilikçi yapılarımızla Konyalı hemşerilerimize güven ve mutluluk dolu yeni konutlar ve işyerleri yapmaya devam edeceğiz. Bugün özellikle Ahmet Özcan Caddesi, Karaman Yolu ve yeni projesi olan Çeçenistan Caddesindeki projeyle yıllık 100-150 konutluk bir potansiyel hedefliyoruz. Allah bizi utandırmasın” diye konuştu.

Törende birer konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Başdanışmanı ve Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, HAS Parti Konya Milletvekili adayı ve eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri, HAS Parti Milletvekili Adayı Veli Tolu, Bera Otel Genel Müdürü Yücel Yavuz, Osman Can ve evlatlarının Konya’ya yaptığı hizmetten övgü ile bahsederek, yeni işyerlerinin hayırlı olmasını diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.