Çamdalı: Başarımız şans eseri değil

Çamdalı: Başarımız şans eseri değil

Kaptar Ali Çamdalı, "Geçen senenin tesadüf olmadığını herkese kanıtlayacağız. İyi bir takımız. Biz buralara kadar bileğimizin gücüyle geldik. 66 puanı yakalamak öyle şans eseri olmaz"dedi

Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, iyi ve güçlü bir takıma sahip olan Atiker Konyaspor’un bu senede geçen sene olduğu gibi yenmek çok zor olacağını belirtirken, başarıların tesadüfi olmadığını herkese göstereceklerini söyledi.

YÜKSEK EFOR SARF ETTİK

Avusturya'da sonuna gelinen birinci etap kamp hazırlıklarını değerlendiren takım kaptanı Ali Çamdalı, "Konya’da toplandıktan sonra Avusturya’ya geldik. Bildiğimiz bir kamp yeri ve geçen sene de aynı yerde kamp yapmıştık. Umuyorum uğurlu gelir bize burası. Öyle düşünüyorum. Çünkü geçen sezonu konuşmak gerekirse rüya gibi bir sezon geçirdik. Onun temelini de burada atmıştık. Önümüzdeki sezonunda temelini burada atıyoruz. Güzel bir kamp ortamımız var. Hava çalışmak için çok müsait. Türkiye’nin sıcağından buraya serin bir ortama geldik. İyi bir ortamına sahibiz. Zaten arkadaşlarımızın hepsini tanıyoruz. 3 yeni arkadaşımız katıldı aramıza. Kaleci Abdülaziz, Deni Milosevic ve Can Demir. İnşallah onlarda bize katkı yapar. Ayrılan arkadaşlarımız da var doğal olarak. Futbolun içinde bunlar var ama takımımızın yüzde 90’ı yine aynı. Çok sıkı çalışıyoruz. Geçen seneden daha yüksek efor sarf ettiğimizi söyleyebilirim. İnşallah bunun meyvesini sezon içinde alacağız" diye konuştu.

ATMOSFERİ HAYAL EDEBİLİYORUM

Ali Çamdalı, ilk defa mücadele edecekleri UEFA Avrupa Ligi'nin temellerini sezonun ikinci yarısında attıklarını ifade ederek, "Geçen sezon buna alışmaya başladık aslında. Son haftalara doğru sağlam adımlar attık. Bu üçüncülüğü o yüzden çok istiyorduk. Çünkü Avrupa Ligi’nde en az 6 tane maçımız olacaktı. Evimizde oynayacağımız maçlardaki atmosferi şimdiden hayal edebiliyorum. Bir nevi onun heyecanıyla çalışıyoruz aslında. Bizim için çok büyük bir şans Konyaspor’u ve Konya halkını orada temsil etmek. İnşallah ligde yakaladığımız o başarıyı Avrupa’ya da yansıtırız" görüşlerine yer verdi.

İNŞALLAH 55 MAÇ BARAJINI AŞARIZ

Lig, kupa ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere yoğun bir maç programının kendilerini beklediğini de sözlerine ekleyen Ali Çamdalı şunları söyledi: "Futbolcu antrenman yapmaktansa maç oynamayı her zaman tercih eder. Sezon içerisinde hem hafta içi hem hafta sonu bol bol maçlarımız olacak. İnşallah bunu sezonun ikinci yarısına da taşıyabiliriz. Sadece ilk yarıda kalmaz. Bu ne demek oluyor. Gruptan çıkmak anlamına geliyor. Ziraat Türkiye Kupası içinde geçerli bu tabiki. İnşallah 3 kulvarda da hedeflerimize ulaşırız. Dediğim gibi 50-55 maç barajını yakalamak istiyoruz. 'Bunu yapabilir miyiz?'. Ben takıma kesinlikle güveniyorum. İyi ve güçlü bir takımımız var. Atiker Konyaspor’u bu senede geçen sene olduğu gibi yenmek çok zor olacak. Onun için çok sıkı çalışıyoruz burada. İnşallah 55 maç barajını yakalar ve aşarız."

TARAFTAR İTİCİ GÜÇ OLUYOR

Ali Çamdalı, kombine satışlarına taraftarların gösterdiği ilgiyi takip ettiklerini söyleyerek "Uzaktayız ama her şeyi takip ediyoruz. Çok güzel sevindirici haberler alıyoruz. Büyük bir izdiham oluşmuş diyebiliriz. Bunlar futbolcuyu mutlu ediyor. Bu ne demek oluyor? Her maçımızda en kötü 20-30 bin veya 42 bin rakamlarını Türk halkı görecek diye söyleyebilirim. Çok sevindirici. Dolu tribünler önünde oynamak futbolcuya daha çok zevk veriyor, itici bir güç oluyor. Geçen sene bunun örneğini çok gösterdi Konya halkı. Onlara buradan teşekkür etmek lazım. Demek ki bize güveniyorlar. Onların güvenlerini boşa çıkarmamak için burada elimizden geldiği kadar iyi çalışıp sezona iyi hazırlanmak gerekiyor. 3 kulvar var. Hepsinde de hedeflerimiz var. Geçen senenin tesadüf olmadığını herkese kanıtlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir takımız. Kim dışardan istediği kadar konuşsa bile bu bir şans değildi. Biz buralara kadar bileğimizin gücüyle geldik. 66 puanı yakalamak öyle şans eseri olmaz. Futbolseverler bunu iyi bilir. O yüzden kimsenin şüphesi olmasın. Konyaspor taraftarı da bize her türlü güvenebilir. İnşallah bunu yine bu sene teyit edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.