Cambridge seminerine ilgi yoğun

Cambridge seminerine ilgi yoğun

Ardıç Kitapevi, Cambridge Universtity Pes ve Dünya Edacation’ın Rixos Otel'deki Konya’daki İngilizce öğretmenleri için düzenlediği seminere ilgi yoğundu.

Seminere, Cambridge Dünya Edacation Genel Müdürü Paul Zarraga, dünya çapında İngilizce eğitim konusunda tanınan Brendan Wightman, Eğitim Danışmanı Sinan Gündoğdu, Mertcan Taşkın ve İngilizce öğretmenleri katıldı. Konuşmacı Brendan Wightman İngilizce eğitiminde teknolojiden yararlanmanın önemini belirterek, “Öğretmenler kesinlikle teknolojiden yararlanmalıdır. Öncelikle internet dil eğitiminde çok önemlidir. Teknolojik yenilikler ve bunun takibi öğretime çok şeyler katacaktır. Online eğitim özellikle gereklidir” dedi. 

Konya’da yıllardır İngilizce eğitimine önem Ardıç Kitapevi Yetkilisi Murat Umut Çakır, bundan sonra bu tür kültürel etkinliklerin süreceğini ifade ederek, “Konya’da eğitime katkılarımız devam ederken, bundan sonraki süreçte seminer, konferans ve kültürel etkinliklerimiz devam edecektir. Yabancı dil eğitimi önemlidir. Bu eğitim sürecinde teknolojik gelişmelerin takibi de önemli katkılar yapmaktadır. Seminere katılan İngilizce öğretmenleri özellikle Online dil eğitimi hakkında bilgilendirildi. Bu seminerin düzenlenmesinde yardımcı olan kurumlara, katılan öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Seminer sonunda İngilizce öğretmenlerine birer sertifika verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.