Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eleman alacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eleman alacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 20 Çalışma Uzman Yardımcısı, 8 Yurtdışı İşçi Hizmetleri Uzman Yardımcısı ile 32 İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı kadrolarına sınavla personel alacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 20 Çalışma Uzman Yardımcısı, 8 Yurtdışı İşçi Hizmetleri Uzman Yardımcısı ile 32 İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı olmak üzere 60 uzman yardımcısı alımı için sınav açacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın eleme ve giriş sınavına ilişkin duyurusu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, bakanlığın genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 20 adet Çalışma Uzman Yardımcısı, 8 adet Yurtdışı İşçi Hizmetleri Uzman Yardımcısı ile 32 adet İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı kadrolarına sınavla personel alınacak.
Yurtdışı İşçi Hizmetleri Uzman Yardımcılığı Yabancı Dil Eleme Yazılı Sınavı 21 Ocak 2012, Yurtdışı İşçi Hizmetleri Uzman Yardımcılığı Yabancı Dil Eleme Sözlü Sınavı 26-27 Ocak 2012, Yurtdışı İşçi Hizmetleri Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 31 Ocak 2012, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 23-28 Ocak 2012, Çalışma Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 1-3 Şubat 2012 tarihlerinde yapılacak.
Sınavlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında gerçekleştirilecek.
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.