Büyükşehir’den Beyşehir turları

Büyükşehir’den Beyşehir turları

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konya Turizm Ajansı, düzenlediği Beyşehir Turları ile şehrin tarihi ve kültürel mekanlarının tanıtılmasına katkı sağlıyor.

Günübirlik Beyşehir turlarına katılmak için kaydını yaptıran vatandaşlar, Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünden sabah erken saatte otobüsle Beyşehir’e hareket ediyor. Tarihi mekanları ve doğal güzellikleriyle Beyşehir'de bir gün geçirme imkanı bulan katılımcılar; Yeşildağ Leylekler Vadisi, Vuslat Parkı, Eşrefoğlu Camii, Konya Büyükşehir Belediyesi Beyşehir Tanıtım Merkezi, Beyşehir Gölü Tekne Turu, Nilüfer Bahçeleri Kayık Turu, Eflatunpınarı Hitit Su Anıtı, Sonsuz Şükran Köyü gibi noktaları ziyaret ederek unutamayacakları bir deneyim yaşıyor.

VATANDAŞLARA TANITILIYOR

Tura katılan vatandaşlar, rehberler eşliğinde gerçekleştirilen turları çok beğendiklerini belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Katılımcılar buna benzer etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Kontenjanın sınırlı olduğu turlarla ilgili çevrimiçi rezervasyon, satış ve detaylı bilgi edinmek isteyenler “konyaturizmajansi.com.tr” adresini ziyaret edebiliyor ya da 0332 237 42 00 no’lu telefon numarasını arayarak rezervasyon yaptırabiliyor.

Bir sonraki Beyşehir gezisi 27 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.