Büyükşehir Minaresi Olmayan Caminin Minaresini Yaptı

Büyükşehir Minaresi Olmayan Caminin Minaresini Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Balaban Orta Mahalle’deki 18 yıllık camiye çelik minare yaptı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Balaban Orta Mahalle’deki 18 yıllık camiye çelik minare yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Balaban Köyü Orta Mahalle Camii’nin eksik olan minaresi yapıldı. 1998 yılında yapılan caminin, mevcut minaresi kullanılamaz haldeydi. Çelik minarenin yapılması nedeniyle cami derneği başkanı İbrahim Arslan ve mahalle muhtarı Hasan Erkan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Cami cemaati adına konuşan dernek başkanı Arslan, “Minaresi olmayan camimiz için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulunduk. Sağ olsunlar yardım ettiler, camimizin minaresini yaptılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na mahallemiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Balaban Köyü Muhtarı Erkan ise kendi imkanlarıyla yaptıkları minarenin kullanılamaz ve atıl durumda olduğunu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne talepte bulunarak camilerine çelik minare yaptırdıklarını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.