Büyük ekonomiye sahip olmak için yoldayız

Büyük ekonomiye sahip olmak için yoldayız

AKP Konya Milletvekili adaylarından Hüseyin Üzülmez ve Rahim Türk ile birlikte AKP Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri ve kadın kolları gazetemizi ziyaret etti

Ziyaretçiler Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile görüşerek bir süre sohbetti. Ziyarette konuşan Hüseyin Üzülmez, “Ticaret ve sanayi alanında verdiğim hizmeti siyaset alanında da vermek için yola çıktım. Partimiz ülkemizin dünya lideri ülke olması yolunda çalışıyor. Yeni dönemde de Konya’dan Milletvekili Adayı olan Dışişleri Bakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birkaç yılda ülkemiz için dış politikada önemli ve güzel hizmetler gerçekleştirdi. Parti olarak hedefimiz 2023 yılında ülkemizin, dünyanın en güçlü 10’uncu ekonomisine sahip olmasıdır. Ülkemizin bu amacı doğrultusunda çalışmalarımızı teşkilat olarak aralıksız yürütüyoruz. Özelde Konya’ya genelde ise ülkemize hizmet için yoldayız. İnsanın, insanca yaşaması ve refah içinde olması için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

Konya’nın en geç Milletvekili Adayı Rahim Türk de, “Seçmenle tek tek görüşerek, partimizin 9 yılda yaptığı hizmetleri anlatacağız. Partimizin Konya’da 14 milletvekili sayısının hepsini çıkartacağına inanıyoruz. Bu amaçla da seçim çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ise, “Seçim demokratik bir süreçtir. Biz ülkemizin ve şehrimizin hizmet almasını umut ediyoruz. Konya’dan seçilecek olan Milletvekilcilerinin Konya’nın sorunlarına çözüm üretmeleri gerekir. Biz milletvekili olacak adaylardan bunu bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.