Buyruk Grup müşterileriyle iftarda buluştu

Buyruk Grup müşterileriyle iftarda buluştu

Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi Konya Karaman Aksaray bölgesindeki lojistik firma sahipleri ve müşterilerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi Konya Karaman Aksaray bölgesindeki lojistik firma sahipleri ve müşterilerine yönelik iftar yemeği düzenlendi. Bir otelde düzenlenen iftar organizasyonuna Buyruk Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Buyruk Grup Renault Trucks Genel Müdürü Mehmet Ali Buyruk, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Özgür Fırat, Bölge Müdürü Abdullah İsmet Direk katıldı.

İftar organizasyonunda konuşan Buyruk Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Buyruk Grup Renault Trucks Genel Müdürü Mehmet Ali Buyruk, iftar davetine katılan misafirlerine teşekkür ederek, “2021’i sektörde yeni bir atılım yılı olarak belirleyen firmamız, Aralık ayından itibaren Konya, Karaman ve Aksaray illerinde Renault Trucks bayiliğine başlayarak, başarılı yolculuğunu sürdürüyor. Günün şartlarına ve ekonomik yapısına göre yenilenmeyi başaran firmamız, ortaya koyduğu büyümenin gereği olarak Buyruk Grup adıyla yeni bir yapılanmayla, memnuniyet odaklı çalışmalarını dün olduğu gibi bugün de sürdürecek, yarınlara umutla bakan bir anlayışla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir. İftar programımıza katılımızdan ötürü teşekkür ederim. Şimdiden Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, aileniz ve tüm sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar dilerim” dedi.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.