Butkon sektörün öncüleri arasında

Butkon sektörün öncüleri arasında

2007 yılından bu yana asansör sektöründe hizmet veren Butkon Asansör, Konya’nın önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Konya Asansör fuarında dikkat çeken stantlar arasında yer alan Butkon Asansör Firma Yetkilisi Celalettin Güleç, “Butkon Asansör 2007 yılında kurulan şirketimiz asansör kat, kabin panelleri ve acil durum çağrı sistemlerinin üretimini yapmaktadır” dedi Firma ve fuar hakkında da bilgiler veren Güleç şunları kaydetti: “ Butkon Asansör, kentsel mobilitenin ihtiyaçlarını iş ortaklarıyla birlikte belirleyip. Teknolojinin verimliliğinden yararlanarak mühendis ve uzmanlardan oluşan kadrosuyla iş ortaklarına ürün ve hizmet sunmaktayız. Bünyemizdeki AR-GE çalışmalarıyla gelişim ve yeniliği sürekli hale getiren Butkon teknolojik üretim alt yapısı sayesinde iş ortaklarına ihtiyacı olan esneklik ve özelleştirmeyi sunabiliyor.

butkon-2.jpeg

Kalitenin devamlı gelişen ve süreklilik göstermesi bir süreç olduğu inancını tedarikçilerimizden müşterilerimize kadar uzanan herkesin benimsemesini sağlayarak, toplam kalite bilincini yerleştirmektir. Müşteri odaklı yaklaşımımızla ve kalitemizle öne çıkarak, her zaman sektörünce öncü, aranan, yenilikçi bir kuruluş olmaktır. Topluma ve çevreye saygılı, örnek bir kuruluş olmayı ve iş hacmini sürekli geliştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Fuar Konya’da ilk kez gerçekleştirilmesini rağmen oldukça güzel ve verimli geçiyor Konya’ya ve sektörümüze hayırlı olur inşallah.”

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.