Butik otelciliğe yeni bir soluk

Butik otelciliğe yeni bir soluk

Konya'da geçen yıl hizmete giren Hich Hotel, butik otel sektörüne farklı bir soluk getirdi. Mevlana Türbesi'ne manzaralı Hich Otel'de bir yılda 87 farklı ülkeden misafir ağırladı.

160 ve 240 yıllık binaların restore edilerek kazandırılmasıyla ortaya çıkan Hich Otel'de 21 suit oda bulunuyor. Her odanın ismi var. Eski Konya evinin aslına uygun olarak restore edilmesinin ardından hizmete giren Hich Hotel, otantik bir ortamda hizmet veriyor. Hotel içerisinde tarihe bir yolculuğa çıkılıyor. 21 odalı tarihi Hich Otel, tamamiyle Mevlana felsefesine uygun dizayn edildi. Mevlana Türbesi yanında bulunan otel, butik konseptiyle ve dizaynıyla gözleri büyülüyor. Otele girişinizden çıkışınıza kadar Hz.Mevlana hoşgörüsünü ve sıcaklığını hissetmek mümkün. Serpme kahvaltı sunumları ise müşterilerin büyük beğenisini topluyor.

HİCH OTEL'E HAYRAN KALIYORLAR

Bina dekorasyonunda, Konya ve tarihten esinlenilerek birçok yeniliğe imza atılmış. Konya’nın yeni simgeleri arasına giren Kelebek dizaynı ile yapılan tablonun, detaylı bakıldığı zaman semazenlerden meydana geldiğini görebiliyorsunuz. Otel ile ilgili bilgi veren Hich Otel Sahibi Serkan Vanlı, dinlenmenin yanında manevi bir huzura ihtiyaç duyanların kesinlikle bu otelde konaklamaları gerektiğini belirterek, "Konya'ya gelen yerli ve yabancı misafirler ise otele hayran kalıyor. Misafirlerimize güleryüzlü ve kaliteli bir hizmet vermenin gayretindeyiz. Otelimize gelen herkese Mevlana hoşgörüsünü yaşatmak istiyoruz" dedi. Vanlı, binanın 160 ve 240 yıllık olduğunu dile getirerek, ‘‘Bir hikâyesi, bir yaşanmışlığı olsun diyerek huzur ve maneviyat mahallesinin göbeğine bu oteli yapmaya karar verdik. İç dizayn noktasında en kaliteli ürünleri kullandık, göz ve ruhu okşayan tablolarla oteli süsledik. Otelde yatıp kalkmanın dışında kültürel ve manevi havayı tatmak isteyenleri otelimize bekliyoruz" diye konuştu

EN YÜKSEK PUANA SAHİP OTELİZ

Bugüne kadar 87 farklı ülkeden misafir ağırladıklarını dile getiren Vanlı, şunları söyledi: "Otelimiz dünyaca ünlü Tripadvisor adlı mobil portalında en yüksek puana sahip olmuş bir otel. Booking adlı bir diğer otel rezervasyon portalında da Konya’da en yüksek puana sahip otel. Burada dikkate değer olan Hz. Mevlana’nın Türbesi’ne bu kadar yakın olup onun öğretisini modern bir hizmet ile içselleştirmek ve işin hakkını verebilmek. Biz misafirlerimizi Hz. Mevlana’nın misafirlerini ağırlar gibi ağırlıyoruz. Bu yaklaşımın karşılığını Tripadvisor Booking gibi sitelerdeki yorumlardan alıyorsunuz. Otelimizle ilgili övgü dolu yorumları görmek bizi çok mutlu ediyor. Hich Otel Konya için büyük bir kazanım. Yılda 60 milyon tekil ziyaretçinin gezdiği dünyanın en büyük seyahat deneyimleri paylaşım sitesi Tripadvisor’da Hich Otel Konya’nın birinci olmasının şehrimizin tanıtımına ve marka değerine katkı sağlıyor."

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.