Burun Estetiği Ameliyatı ve Öneriler!

Burun Estetiği Ameliyatı ve Öneriler!

Burun Estetiği Ameliyatı ve Öneriler!

Son yıllarda tıp alanındaki gelişmeler estetik ve plastik cerrahi alanına da yansıyarak bir hayli ilerleme kat etti. Önceki yıllarda kullanılan için tercih edilen bir kısım teknikler yaşanan gelişmeler sonrasında terk edilerek yeni teknikler uygulanmaya başlandı.

Burun estetiği, bilindiği üzere burnun estetik normlar dahilinde kalınarak yüzün diğer uzuvlarıyla uyumlu olacak bir şekilde yapılan cerrahi müdahalelerdir. Burun estetiği hastanın estetik görünümünden rahatsız olması durumunda doktora başvurarak uygun bulunması durumunda yapıldığı gibi doğuştan veya doğum sonrasında yaşanan bazı dış faktörlerin etkisiyle oluşan rahatsızlıklar sebebiyle de gerçekleştirilebilmektedir.

Günümüzde en çok tercih edilen estetik ameliyatların başında yer alan ameliyatı daha çok bayanlar tarafından tercih edilmekte, erkeklerde ise estetik talebi genellikle burun eğriliği, burun eti problemi veya çeşitli problemler sebebiyle tercih edilmektedir.

Konu hakkında Prof. Dr. Cengiz Açıkel ile yaptığımızda görüşmede kısaca burun estetiğinin en çok yaptıran ülkelerin başında A.B.D, bazı Avrupa ülkeleri ve Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin geldiği bilgisini aldık.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Açıkel, alanında tecrübeli ve bir o kadarda mutlu hastaya sahip başarılı bir estetik cerrah. Özellikle burun estetiği alanında yeterliliğe sahip ve bu yeterliliğini akademik olarak da ispatlamış durumda.

Burun estetiği ve estetik ameliyatlar hakkında bilgi almak için Prof. Dr. Cengiz Açıkel in internet sayfasını ziyaret edebilir konu hakkında daha detaylı bilgi alabilir veya kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.