Burun Estetiği

Burun Estetiği

Burun Estetiği

Burun estetiği ameliyatları çok komplike ve zor ameliyatlardır. Özellikle nasıl karar verileceği konusunda yani burnun karakteristik görüntüsüne de dikkat edilmesi gerekir. Yapılacak olan burun ameliyatı sonrasında yüzün genel şeklide değişmiş olacaktır. Bu yüzden de hastanın özellikleri rahat bir şekilde bu ameliyata girmesi gerekmektedir. Elbette ki bu işlem süreci çok iyi bir şekilde kontrol edilmeli ve doğru sonuçları sunulması sağlanmalıdır. Burun estetiğinde en önemli olan nokta burnun doğru bir şekilde seçilmesidir. Zaten burun seçildikten sonra herhangi bir sıkıntı kalmaz. Cerrahi müdahele sürecinde iki farklı teknik uygulanmaktadır. Son zamanlarda en fazla tercih edilen teknik videoendoskopik yöntem ile yapılan kapalı tekniktir.

 

 

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

 

Bu teknik sayesinde herhangi bir sıkıntı olmadan burun delikleri içerisinden kesikler yapılarak videoendoskopi yöntemi ile çok rahatlıkla ameliyatın gerçekleşmesi sağlanır. Kıkırdak doku ile birlikte aynı zamanda lift dokuları ve kemik sistemleri tamamen yenilenebilir. Herhangi bir sıkıntı kalmadan sizler de istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. konusunda eski tekniklerde daha çok açık sistem kullanılmaktaydı. Açık sistem ters v şeklinde burun altından yapılacak olan kesik ile birlikte burnun tamamen derisinin kaldırılması ile yapılan bir işlemdir. Ancak estetisyenler son zamanlarda az önce de söylediğimiz gibi daha çok kapalı tekniği tercih etmektedir. Böylece istenilen sonuçların oluşması da sağlanmış olacaktır.

 

Burun Estetiği İyileşme Süreci Nedir?

 

göre bundan sonra iyileşme süreci aslında çok hızlı bir şekilde gelişmektedir. Günümüz teknolojisi sayesinde bu sistemler çok daha kolay hale gelmiştir. Sadece bir hafta gibi bir süreç sonrasında banyoya edebilir ve ilk haftadan sonra da çok kuvvet gerektirmeyen aktiviteler gerçekleştirilebilir. Elbette ki bu konuda sizlere de cerrahınız yapılan müdahale ile ilgili bilgi verirken gerekli iyileşme süreci ve işlemleri konusunda da bilgi vermiş olacaktır. Her türlü işlemi çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilmek adına burun estetiği ameliyatı öncesi ve sonrasında doktorunuzun yönlendirmelerine de uymanız gerekmektedir. Bunlara dikkat ederek hareket etmek sizler için de daha sağlıklı sonuçlar sunmuş olacaktır. Böylece sizler de daha çabuk bir şekilde ayrıca ağrısız olarak iyileşme sürecini tamamlamış olabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.