Bursasporlu Futbolcular, Sivasspor Galibiyetini Yorumladı

Bursasporlu Futbolcular, Sivasspor Galibiyetini Yorumladı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 8. hafta maçında kendi sahasında dün Sivasspor'u 3-0 yenen Bursaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Dünkü müsabada ilk kez yeşil beyazlı forma giyme şansı bulan 17 yaşındaki Ertuğrul Aksoy, "Çok mutluyum. çocukluğumdan...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 8. hafta maçında kendi sahasında dün Sivasspor'u 3-0 yenen Bursaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Dünkü müsabada ilk kez yeşil beyazlı forma giyme şansı bulan 17 yaşındaki Ertuğrul Aksoy, "Çok mutluyum. çocukluğumdan beri bu stadyumda formayı terletmek hayalimdi" dedi.

Sivasspor maçının 87.dakikasında Cedric Bakambu’nun yerine oyuna dahil olan genç oyuncu Ertuğrul Ersoy, Bursa Atatürk Stadyumu’nda Bursaspor formasını giyme hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Genç krampon şunları kaydetti: "Çok mutluyum. çocukluğumdan beri bu stadyumda formayı terletmek hayalimdi. Kendimi Bursaspor taraftarına borçlu hissediyorum. Her genç futbolcu gibi benimde hayalim altyapısından çıktığım takımda oynamak. Bugün bunu gerçekleştirdim inşallah bunun devamı gelecek."

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Son haftalardaki yaptığı başarılı kurtarışlarla dikkat çeken Bursaspor kalecisi Harun Tekin de Sivasspor galibiyetinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Sezon başında beri güzel oyun sergilediklerini anlatan Harun, "Sezon başından beri iyi oyun oynuyorduk. Ancak bu güzel oyunu skora yansıtamamıştık. İki haftadır güzel oyunumuzu iyi sonuçlar ile tamamladık. İnşallah bunun devamı gelir. İlk yarıda pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. Onları gole çevirebilseydik maçı daha erken koparabilirdik. Rakibimize birkaç pozisyonda verdik. Sonuçta çok şükür kazandık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlerlediğimiz haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum." dedi.

ADİL BİR SONUÇ OLDU

Yeşil beyazlı takımın Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi de Sivasspor maçında adil bir skorun ortaya çıktığını söyledi. Belluschi, "İlk yarıya iyi başladık. Gol şansları da yakaladık. Fakat gole çevirmeyi başaramadık. Devre arasında konuştuk. İkinci yarıya daha inançlı, daha organize çıktık. Bence adil olan bir skorla sahadan ayrıldık. Umarım bu serimizi önümüzdeki haftalarda devam ettiririz." diye konuştu.

TİMSAH, 8 GÜNDE OYNADIĞI 3 MAÇTA 10 GOL ATTI

Öte yandan Bursaspor, son 8 gün içerisinde oynadığı 3 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandırma başarı gösterirken kalesinde ise üç maçtır gol yemedi. 7. hafta mücadelesinde deplasmanda Balıkesirspor'u 5-0 mağlup etmeyi başaran Bursaspor, geçtiğimiz Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Tepecikspor'u 2-0'lık skorla geçti. Son olarak dünkü maçta Sivasspor'u da 3-0 yenen yeşil beyazlı takım ligde attığı gol sayısını da 14'e çıkardı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.