Bursalıların Buluşma Noktası

Bursalıların Buluşma Noktası

Facabook üzerinden 6 yıl önce hizmet vermeye başlaşan Bursa platformu, Bursalıların buluşma noktası oldu.Profesyonel olarak fotoğrafçıların da bulunduğu sayfa, tarafsız olarak Bursa’da yaşanan her şey...

Facabook üzerinden 6 yıl önce hizmet vermeye başlaşan Bursa platformu, Bursalıların buluşma noktası oldu.

Profesyonel olarak fotoğrafçıların da bulunduğu sayfa, tarafsız olarak Bursa’da yaşanan her şeyi anında takipçileriyle paylaşıyor. ‘Bursa’ya dair her şey’ sloganıyla da bütünleşen sayfayı takip edenler ayrıca çektikleri fotoğrafları da paylaşma imkanına sahip olabiliyor. 230 bin kişinin üzerinde takipçisi bulunan sayfada profesyonel anlamda fotoğrafçılık ile ilgilenen kişilerin de paylaştığı fotoğraflara ulaşmak mümkün. Geçmiş 5 yılın dev bir Bursa arşivini elinde bulunduran sayfa, takipçilerinin gönderiyle de anında olan biteni herkese ulaştırma imkanına sahip oluyor.

Samimi ve sıcak bir ortam içinde olan platform da tarihi camilerden mekanlara, doğa fotoğraflarından toplumsal olaylara kadar birçok paylaşımı bulmak mümkün. Bunun haricinde geçtiğimiz yıl tanışan bir çift ise 1 yıl sonra dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadır.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.