Bursa, Kentsel Dönüşümün 3. Adımı İçin Başbakan Erdoğan'ı Bekliyor (1)

Bursa, Kentsel Dönüşümün 3. Adımı İçin Başbakan Erdoğan'ı Bekliyor (1)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 46 ilde 87 bin 628 adet konut yapılmasını kapsayan dev kentsel dönüşüm projesinin başlangıç töreni için Bursa'ya geliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 46 ilde 87 bin 628 adet konut yapılmasını kapsayan dev kentsel dönüşüm projesinin başlangıç töreni için Bursa'ya geliyor. Ziyaret öncesi yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Başbakanlığa ait helikopterle Bursa Afet Yönetim Merkezi bahçesine inmesi beklenilen Başbakan Erdoğan'ı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile milletvekilleri ve kamu kurum temsilcileri karşılayacak.

Helikopterin iniş yapacağı alana basın mensupları alınmadı. Gazeteciler Başbakan Erdoğan'ın inişini alandan uzak bir noktadan görüntülemeye çalışacak. Sabah saatlerinde oldukça sıcak ve güneşli havanın hakim olduğu Bursa'da öğleden sonra bazı semtlerde sağanak yağmur etkili oldu. Başbakanlık korumaları ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri helikopterin iniş yapacağı alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Keskin nişancılar çevredeki yüksek katlı binalara yerleştirildi.

Başbakan Erdoğan, otobüsle kentsel dönüşüm projesinin başlangıcının yapılacağı tören alanına hareket edecek. Başbakan Erdoğan, Mevlana Mahallesi'ndeki törenin ardından Mimarsinan Mahallesi'nde Afet Eğitim Simülasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. Erdoğan, son olarak akşam saatlerinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarının katılacağı yemek programına geçecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.