Burak:Güçlü bir ekibiz

Burak:Güçlü bir ekibiz

Konyaspor’un yeni transferlerinden Burak Karaduman, hazırlık kamplarındaki çalışmalar ve takım kadrosu için yapılan transferlerle birlikte iyi ve güçlü bir ekip olduklarını belirtirken, ekip ruhunu sahaya yansıtarak beklentilere cevap vereceklerine

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan dün sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Burak Karaduman, "Avusturya'da yaptığımız 12 günlük kamp sonrası Türkiye'ye döndük ve hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Sezon öncesi son ciddi sınavımızı Cuma günü Ankara'da Karabükspor'a karşı vereceğiz. Hemen ardından da lig başlıyor. İlk hafta Bursaspor ile karşılaşacağız. Bursaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek sezona moralli bir başlangıç yapmayı planlıyoruz" dedi.

Beklenilenden daha iyi bir takım olduklarını da sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Aramıza sonradan dahil olan oyuncularla birlikte güçlü bir ekip haline geldik. Bunu sahaya yansıtırsak ve takım olarak iyi işler yaparsak başarıyı yakalayacağımıza ve beklentilere cevap vereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibin Diyarbakırspor’dan transfer ettiği Burak Karaduman, 'Hedeflerin nedir?' sorusuna "Her futbolcunun olduğu gibi benimde hedeflerim var ve bunun için elimden geleni yapıyorum. Ama öncelik Konyaspor'un başarısı. Bunu sağlamak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Daha sonra kişisel hedeflerime ulaşmak içinde gerekenleri yapacağım"cevabını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.