Bülent Ersoy, Orhan Gencebay’ı Utandırdı

Bülent Ersoy, Orhan Gencebay’ı Utandırdı

Popstar 2013 yarışmasının jüri üyelerinden olan Bülent Ersoy, yarışmacının vücudu hakkında yorum yapmaya başlayınca ortaya şaşırtıcı diyaloglar çıktı.

 Popstar 2013'ün dün akşam yayınlanan bölümünde oldukça ilginç anlar yaşandı. Yarışmacılar sıra ile performanslarını sergilediler ve jüri üyeleri de performansları hakkında yorumlarını yaptı. Sıra Habibe isimli yarışmacıya geldi. Şarkısını söyledikten sonra jürinin yorum yapmasını bekleyen Habibe, şarkısı değil de vücudu hakkında konuşulmaya başlanınca ne diyeceğini şaşırdı. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Habibe performansını sergiledikten sonra yorum yapan ilk jüri üyesi oldu. Şarkı hakkında değil de genç yarışmacının göğüsleri hakkında konuşmaya başlayınca herkes çok şaşırdı.


Bülent Ersoy, Habibe'nin okuduğu şarkıdan sonra performansını değerlendirmek için söz aldı. Şarkı hakkında konuşan Bülent Ersoy, 'Bir kusur bulmak gerekirse göğüsleri çok küçük', diyerek bir anda farklı bir olayın yaşanmasına neden oldu. Bu sözleri ile ilginç bir diyalogun başlamasına neden olan Bülent Ersoy'a ilk itiraz Serdar Ortaç'dan geldi. "Bu göğüsler mi küçük?" diyen ünlü popçuya, "Ne olacaktı süt anne gibi... Küçük tabii görmüyor musun? İçini doldurmamış!", cevabını veren Bülent Ersoy, diğer bir jüri üyesi olan Orhan Gencebay'ın da fikrini almak istedi. "Orhan söylesene ayool!!", şeklinde atıfta bulunan Bülent Ersoy, ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Tabi bu soru ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın da zor anlar yaşamasına neden olmadı değil.


Orhan Gencebay, Bülent Ersoy'un kendisine yönelttiği soruya karşılık nasıl bir cevap vereceğine karar veremedi. "Ben genel olarak...", şeklinde sözlerine başlayan Orhan Gencebay, Bülent Ersoy'un "Geneli bırak canım... Altlarındaki potları görmüyor musun?", sözleri ile karşılaştı. Bunun üzerine çok utandığı belli olan ünlü sanatçı, "Hayır görmüyorum. Genel olarak maşallah", şeklinde cevap vererek olayın kapanmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.